Jobcoaching

Jobcoaching: mensen met afstand tot de arbeidsmarkt helpen bij het vinden en behouden van een passende werkplek.

Bij Workin volgen we de methodiek Supported Employment. Letterlijke vertaling: begeleid werken. Onze trajecten zijn gericht op het intensief begeleiden naar een reguliere baan. Hierbij ligt de focus altijd op mogelijkheden en niet op beperkingen: ambities en competenties staan altijd centraal!

Voor werknemer en werkgever

We werken volgens het principe "first place, then train": we plaatsen de werknemer in een betaalde baan en gaan op de werkvloer aan de slag met het aanleren van vaardigheden. We zijn er voor de werknemer, maar ook voor de werkgever.

Door te ondersteunen zonder alle verantwoordelijkheden over te nemen, vergroten we de zelfstandigheid van de werknemer. Zo zorgen we ervoor dat werknemer en werkgever uiteindelijk samen, zonder begeleiding op de werkvloer, verder kunnen. 

Fasen van Supported Employment

Een jobcoachtraject kan volgens Supported Employment worden onderverdeeld in zeven fasen. We kijken per traject hoe en in welke volgorde we de fasen doorlopen. Zo maken we trajecten op maat.

Momenteel werken we samen met een aantal gemeenten in de regio (re-integratie & jobcoaching). Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We bespreken de mogelijkheden graag met je.