Re-integratie

We stonden in 2007 aan de wieg van Talent2Work, methodiek voor re-integratie. Sindsdien ondersteunen we gemeenten bij het uitvoeren van re-integratietrajecten. Doel van Talent2Work? Kortgezegd: mensen met een uitkering duurzaam uit laten stromen naar betaald werk. We leggen graag uit hoe we dat precies doen.

Anders durven samenwerken

Talent2Work wil werkzoekenden en werkgevers uitdagen om persoonlijk contact met elkaar te maken. Verder kijken dan een CV en gewoon, met een kop koffie, het gesprek aangaan met elkaar aangaan. Dan staat plotseling de persoon voorop, met al zijn of haar kwaliteiten en wensen, in plaats van alleen de harde eisen die in de vacature aan de kandidaat werden gesteld.

Eerlijke kansen voor iedereen

Met Talent2Work ontstaat er een samenwerking tussen werkgevers, werkzoekenden en gemeenten. Bij het bundelen van deze krachten staat maatwerk altijd voorop. Ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen hierdoor een eerlijke kans. Want iedere geslaagde match levert voordeel op voor zowel werkgever, als werkzoekende en de gemeente!

Momenteel ondersteunt Workin de gemeenten Alphen-Chaam en Baarle-Nassau bij de uitvoer van re-integratietrajecten. We houden ons bezig met werkgeversbenadering en bedrijfsbezoeken, bieden sollicitiatietrainingen aan en verzorgen jobcoachtrajecten.

Inloopspreekuur

Vragen over solliciteren? Wij helpen je graag! Iedere dinsdagmiddag tussen 14:00-16:00 uur kun je binnenlopen tijdens het inloopspreekuur van Talent2Work in Het Trefpunt in Alphen (naast CC Den Heuvel).