Uitzenden / Payrolling

In 2002 is Workin gestart als uitzendbureau. In die tijd hielpen we bedrijven aan geschikte kandidaten bij hun vacatures. Langzaam hebben we een transitie doorgemaakt naar re-integratiebureau en het coachen van mensen naar een baan en op het werk.

Onze traditionele uitzendformule veranderde mee. 'Uitzenden als doel' werd 'payrolling als middel' - deze tool biedt ons nu de mogelijkheid om werkgever en werkzoekende door middel van een flexcontract aan elkaar te koppelen om zo te verkennen of een duurzame samenwerking mogelijk is.Loopbaanadvies

Loop jij vast in je huidige baan en wil je wel eens weten wat je nog meer in je mars hebt en wat er nog beter bij je past? Of heb je je opleiding afgerond en kom je tot de ontdekking dat je liever iets anders wilt gaan doen, maar weet je niet wat?

Bij Workin helpen we je graag mee ontdekken waar je werkelijke interesses liggen, welke groeimogelijkheden je hebt en in welke baan en nu echt gelukkig wordt.

Met een gedegen kennis van de arbeidsmarkt, een goed werkgeversnetwerk en een goed gevulde toolbox met instrumenten zoals de erkende een beroeps- en loopbaantest van John L. Holland ondersteunen we je bij het ontdekken van je eigen mogelijkheden en helpen we je loopbaan weer in de goede richting.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.